Cadeautje voor jou! Download hier vier unieke kleurkaarten.

Webshop

In mijn webshop vind je unieke cadeaus.
Allemaal met veel liefde en aandacht handgemaakt in mijn eigen atelier.

Kijk eens rustig rond in mijn webshop.
Je vindt zeker een uniek cadeau van keramiek dat je leuk vindt voor jezelf of iemand anders. Van elk item is er maar één of een klein aantal op voorraad. Zo hou ik uniek ook écht uniek.
Onder de meeste keramiek zie je drie kleine puntjes. Dat is een bewijs van  ambachtelijkheid. Hier heeft namelijk de triangel gestaan die ik gebruik bij de glazuur stook. Deze zorgt ervoor dat de glazuur, die vloeibaar wordt in de oven, niet aan de ovenplaat plakt.

Voorraad in de webshop

Soms komt het voor dat er even iets niet op voorraad is in de webshop.
Dan ben ik bezig een nieuw item te maken.
Als je iets snel nodig hebt en het is niet op voorraad, neem dan contact met me op. Ik zorg dan dat het met voorrang beschikbaar is.
Hou er wel rekening mee dat het ruim twee weken duurt voordat een klein product klaar is van klei tot geglazuurd eindproduct. Of ruim drie weken als het een groter product is. Dit komt door de droogtijd van de klei.
Ook kan het zijn dat het product dat je uitzoekt in de Ruilfabriek in Nieuwegein staat in plaats van in mijn atelier. Ook dan is de levertijd wat langer dan normaal.

Een andere kleur?

Zoek je iets in een andere kleur. Dat is geen probleem, want ik maak het graag voor je. Neem dan in zo’n geval contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

Woon je in de buurt?

Woon je in de buurt, dan kun je bestellingen ook ophalen. Dit kun je aangeven bij Bestelnotities (optioneel) tijdens het afrekenen. Je krijgt de portokosten dan terugbetaald. Wil je zelf iets ophalen? Maak dan een afspraak met mij. Ik zorg dat alles mooi ingepakt voor je klaar staat.

Wil je iets ‘live’ bekijken?

Als je iets graag ‘live’ wilt bekijken kan dat bij De Ruilfabriek in Winkelcentrum City Plaza in Nieuwegein.

Lijkt het je leuk om zelf een uniek cadeau te maken?

Kijk dan eens bij de workshops en maak je eigen unieke cadeau. Verras een dierbare met iets wat je zelf gemaakt hebt. Zo kun je kleur en onderwerp helemaal aan je wensen aanpassen en geef je een heel persoonlijk cadeau.

Resultaat 1–16 van de 31 resultaten wordt getoond