Cadeautje voor jou! Download hier vier unieke kleurkaarten.

Webshop

In mijn webshop vind je unieke cadeaus.
Allemaal handgemaakt in mijn eigen atelier.

Kijk eens rustig rond in mijn webshop.
Je vindt zeker een uniek cadeau van keramiek dat je leuk vindt voor jezelf of iemand anders.
Van elk item is er maar één of een klein aantal op voorraad. Zo hou ik uniek ook écht uniek.

Voorraad in de webshop

Soms komt het voor dat er even iets niet op voorraad is in de webshop.
Dan ben ik bezig een nieuw item te maken.
Dus als je iets snel nodig hebt en het is niet op voorraad, neem dan contact met me op. Ik zorg dan dat het met voorrang beschikbaar is. Hou er wel rekening mee dat het ongeveer twee weken duurt voordat een product klaar is van klei tot geglazuurd eindproduct. Of drie weken als het een groter product is. Dit komt door de droogtijd van de klei.

Een andere kleur?

Zoek je iets in een andere kleur. Dat is geen probleem, want ik maak het graag voor je. Neem dan in zo’n geval contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

Woon je in de buurt?

Woon je in de buurt, dan kun je bestellingen ook ophalen. Dit kun je aangeven bij Bestelnotities (optioneel) tijdens het afrekenen. Je krijgt de portokosten dan terugbetaald. Wil je zelf iets ophalen? Maak dan een afspraak met mij. Ik zorg dat alles mooi ingepakt voor je klaar staat.

Wil je iets ‘live’ bekijken?

Als je iets graag ‘live’ wilt bekijken kan dat bij De Ruilfabriek in Winkelcentrum City Plaza in Nieuwegein.

Lijkt het je leuk om zelf een uniek cadeau te maken?

Kijk dan eens bij de workshops en maak je eigen unieke cadeau. Verras een dierbare met iets wat je zelf gemaakt hebt. Zo kun je kleur en onderwerp helemaal aan je wensen aanpassen.

Resultaat 1–16 van de 32 resultaten wordt getoond