Cadeautje voor jou! Download hier vier unieke kleurkaarten.

Referenties

Hartelijk bedankt voor het maken en mooi inpakken van het cadeautje (portretje) voor mijn vriendin! Ze vond het een heel lief gezichtje en een passend cadeautje. Ik kreeg een foto van haar en zag de verpakking en het kaartje. Zo mooi! Dankjewel voor die moeite. Dat waardeer ik zeer. (Daar mag je trouwens best meer geld voor vragen.) En wat maak je mooie dingen! Veel succes en plezier daarmee!

Aat uit Wolfheze

Dank je wel voor de super snelle levering en mijn boodschap op zo’n mooi kaartje!
Mijn verrassing was geslaagd en dat mede dankzij jouw creativiteit en de mooie en snelle versturing. Top!

Daisy uit Oss

Wat was dat genieten gisteren om zo’n mooi pakketje te openen. En wat erin zat, mooi! Ik denk dat mijn zusje dit ook een heel mooi cadeautje gaat vinden. Ik heb het naar haar opgestuurd.

José uit Leidschendam

Je hebt mijn dag helemaal goed gemaakt met zo’n mooi cadeautje wat ik vandaag heb ontvangen 😊 Prachtig ingepakt en wat ben ik blij met mijn mooie roodborstje.

Esther uit Culemborg

‘Meer dan kei tof gerief!!!( op z’n Antwerps gezegd )!!!! Online gekocht en perfect safe geleverd en daar bovenop mooi verpakt met zorg en veeel liefde, dat voel je zo als je de doos opendoet,…pure warmte! Elk van de schaaltjes vertelt/verbergt een verhaal,… aan jezelf om het te ontdekken,…hoe mooi ,… ‘

Krisje uit Antwerpen

Erg blij met het roodborstje. Keurig verpakt En is nog mooier dan op de foto. Complimenten!!

Rianne Van de Sande

Vandaag heb ik het blauwe vogeltje per post ontvangen. Heel erg bedankt voor de goede service en dat ik het vandaag nog mocht ontvangen. Zo mooi ingepakt ook. Een feestje om morgen cadeau te geven. Nogmaals dank!

Dionne

Heel erg mooi blad besteld van keramiek. Werd erg snel verzonden en ook super verpakt!! helemaal blij! bedankt!!!

Carmen Hendriks

Wat een geweldig kado om te geven.
Wat had u het leuk ingepakt zeg. Zo was het ook voor ons een verrassing hoe het er in het echt uitzag.

Ontzettend bedankt voor uw meedenken, mij op de hoogte houden hoe en wat en voor het snelle leveren. Het is nog leuker geworden dan hoe ik het in mijn hoofd had.

Suzanne Woudstra

BAZEdesign weet wat ik als klant wil. Na ontvangst van het 1e ontwerp, geef ik mijn wensen aan. Na het bijschaven van de 1e opzet komt BAZEdesign met een top ontwerp! Deze creatieve alleskunner heeft mijn bedrijfslogo ontworpen en elke keer als ik het logo zie, ben ik super Trots op het ontwerp. Recent heeft BAZEdesign een mooie flyer ontworpen. De flyer is helder, krachtig en allesomvattend. De drukker viel letterlijk stil. Hij gaf mij aan dat het zelden tot nooit voorkomt dat een flyer helemaal drukklaar is.
Deze flyer was helemaal af om meteen te gebruiken. Ik zal dus volmondig reclame maken voor BAZEdesign. Buiten de kwaliteit en creativiteit staat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, wat ik minstens zo belangrijk vind.

Edwin van Rijswijk, Trots en Weerbaar

Wij hebben BAZEdesign ontmoet op de Beursvloer in Stichtse Vecht en daar is dan ook meteen de eerste samenwerking ontstaan. Een zeer prettige samenwerking die van het begin af aan soepel verliep en meteen tot een prachtig resultaat leidde. Professionele creativiteit dus! Dit eerste contact is geworden tot een structurele samenwerking, waar we nog steeds met veel plezier de vruchten van plukken.

Samenwerking met Jacqueline gaat als vanzelf: een prettig persoon met durf, een helder verhaal, een goed inlevingsvermogen en vol creativiteit. De producten die zijn ontstaan uit onze samenwerking met Jacqueline worden altijd positief ontvangen: het is vaak moeilijk kiezen uit de diverse concepten omdat ze allemaal iets eigens hebben. Eigenlijk maakt werken met BAZEdesign je gewoon blij!

Lionne Schnitzeler, Welzijn Stichtse Vecht